Turun yliopisto ja Åbo Akademi järjestävät virtuaalisen seminaarin ”Poliittisen vaikuttamisen kaksien sääntöjen Eurooppa – mistä malli Suomelle?” 26.8. klo 12.30 - 17.00. Seminaari on pohjustusta seuraavana päivänä alkavalle Eurooppa-foorumille.

Virtuaalinen seminaari ”Poliittisen vaikuttamisen kaksien sääntöjen Eurooppa – mistä malli Suomelle?” on pohjustusta seuraavana päivänä alkavalle Eurooppa-foorumille. Korkeatasoisissa paneeleissa ja asiantuntijakeskusteluissa keskustellaan mm. lobbauksesta ja avoimuusrekisterin valmistelusta. Keynote-puhujana on politiikan merkkihenkilö, professori Siim Kallas (mm. Euroopan komission jäsen 2004 - 14). Mukana myös Eurooppa-Foorumi Turussa ry:n puheenjohtaja, professori Anders Blom.

Seminaari on virtuaalinen ja avoin kaikille, tule seuraamaan livestriimiä! Seminaari alkaa 26.8. klo 12.30 ja jatkuu 17.00 asti.

Linkki tapahtumaan täällä: https://www.utu.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumat/poliittisen-vaikuttamisen-kaksien-saantojen-eurooppa-mista-malli-suomelle