Ohjelma

Turun Eurooppa-foorumi

29.–31.8.2019

#eurooppafoorumi #europeforum #turku

Seuraa Eurooppa-foorumia Facebookissa

Livelähetykset:

Turun Eurooppa-foorumin 2018 livelähetykset löydät päiväkohtaisesta ohjelmasta kulloisenkin tapahtuman kohdalta. Voit osallistua keskusteluun myös ruudun ääreltä sosiaalisessa mediassa tai lataamalla Turun Eurooppa-foorumin mobiilisovelluksen. 

Ilmoittautuminen: 

Turun Eurooppa-foorumissa tapaavat ihmiset elämän eri osa-alueilta: poliittiset päättäjät, kansalaisjärjestöt, elinkeinoelämä, työmarkkinajärjestöt, asiantuntijat ja kansalaiset.

Seminaareissa, paneelikeskusteluissa, kyselytunneilla ja kansalaiskeskusteluissa käydään rakentavaa vuoropuhelua Euroopasta ja Euroopan unionin merkityksestä ja kehityksestä. 

Vuoden 2018 Eurooppa-foorumissa Suomen roolista Euroopassa ja EU:ssa olivat keskustelemassa muun muassa Euroopan komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen, Euroopan investointipankin varapääjohtaja Alexander Stubb, Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn, Suomen EU-suurlähettiläs Marja Rislakki, ulkoministeriön valtiosihteeri Matti Anttonen ja Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi. Turkuun saapui myös kaikkien puolueiden puheenjohtajistoa, ammatti- ja muiden edunvalvontajärjestöjen edustajia sekä lähes kaikki Suomen europarlamentaarikot.

Ohesta löydät tapahtuman vuoden 2018 päiväkohtaisen ohjelman ja tapahtumapaikat: 

Järjestäjät pidättävät oikeuden ohjelman muutoksiin.